Iata cum va arata noul model al „Declaratiei 010” – proiect oficial ANAF

0
170

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicat un Proiect de Ordin pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 262/2007, pentru aprobarea formularelor de inregistrare fiscalã a contribuabililor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Acest proiect prevede faptul ca doua formulare se modifică şi se înlocuiesc cu formularele cuprinse în anexa nr. 1 la respectivul proiect de ordin, astfel:
a) formularul „Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică (010)”, cod M.F.P. 14.13.01.10.11/1,
b) formularul “Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere (070)”, cod M.F.P.14.13.01.10.11/5;

Va prezentam in continuare noul model propus de D 010. Rulati prezentarea pana la sfarsit pentru a vedea modificarile la capitolul impozit pe venitul din salarii si contributii sociale.

proiect

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.