AcasăCodul munciiContract Individual de Munca - model conform OMMFPS 1616/02.06.2011

Contract Individual de Munca – model conform OMMFPS 1616/02.06.2011

Urmare a aparitiei OMMFPS 1616/2011 – text integral – privind modificarea si completarea modelului cadru al contractului individual de munca – modelul oficial de CIM, prevazut in Anexa la Ordinul Ministrului Muncii si Solidaritatii Sociale nr. 64/2003 a suferit o serie de modificari.

Practic s-a realizat o actualizare a CIM conform prevederilor L 40/2011 – text integral. Noi am realizat transpunerea prevederilor Ordinului 1616/2011 in vechiul model de CIM, si va propunem in continuare noul model de CIM valabil de la intrarea in vigoare a ordinului, in care veti gasi subliniat in rosu modificarile introduse in aceasta luna.

RUGAMINTE – VA RUGAM SA SUSTINTEI BLOGUL NOSTRU, SEMNALIZANDU-NE DACA MODELUL DE MAI JOS SE AFLA SI PE ALTE SITE-URI, DAR FARA MENTIONAREA SURSEI (ADICA LINK CATRE NOI). DEASEMENEA PUTETI DA click pe bannerul din dreapta (cel pe care scrie “Donate” – SUB CALUPUL DE RECLAME) pentru a efectua o donatie in contul PayPal al “contacafe_club”. Multumim anticipat.

PENTRU NOUL MODEL DE CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA – CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE SI CORECT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE – CLICK AICI

VA CEREM SA SUTINETI BLOGUL, DOAR DIN CONSIDERENTUL CA UNII IAU MODELELE OFERITE DE NOI SI APOI LE VAND LA PRETURI DE ZECI DE LEI. SPERAM CA NE INTELEGETI.




Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

10 COMENTARII

  1. […] Modelul de mai jos este o PROPUNERE, care acopera modificarile aduse de L 40/2011 – si se aplica contractelor incheiate dupa 01.05.2011. Pentru contractele incheiate inainte de 01.05.2011 – folositi MODELUL DE ACT ADITIONAL RECOMANDAT DE NOI – MODEL ACT ADITIONAL AICI. UPDATE 09.06.2011 – MODEL CIM CONFORM CU OMMFPS 1616/2011 (CE MODIFICA MODELUL DE CIM PREVAZUT IN OMMSS nr. 64/2003) – CLICK AICI […]

  2. Va multumesc frumos, imi sunte-ti de mare ajutor. O singura intrebare am: Data cand intra in vigoare acest Ordin, data lui sau data publicarii, tinand cont ca nu s-a publicat in Monitor??? Sau s-a publicat???

  3. In modelul de CIM postat de d-voastra, la litera G alin. 1 scrie „Activitatea se desfăşoară în condiţii grele, vătămătoare sau periculoase, potrivit Legii nr. 31/1991” dar Legea nr. 31/1991 este legea societatilor comerciale asa cum bine stie toata lumea. Nu ar trebui sa fie precizata Legea 53/2003 – Codul Muncii in acest aliniat ? Multumesc.

  4. […] – Angajatorul este obligat ca, anterior începerii activităţii, să înmâneze salariatului un exemplar din contractul individual de muncă. – Persoana selectată in vederea angajării ori salariatul, după caz, va fi informată cu privire la criteriile de evaluare a activităţii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului. – Pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la încheierea contractului individual de muncă se poate stabili o perioadă de probă de cel mult 90 de zile calendaristice pentru funcţiile de execuţie şi de cel mult 120 de zile calendaristice pentru funcţiile de conducere. – Pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior, primele 6 luni după debutul în profesie se consideră perioadă de stagiu. Fac excepţie acele profesii în care stagiatura este reglementată prin legi speciale. La sfârşitul perioadei de stagiu, angajatorul eliberează obligatoriu o adeverinţă, care este vizată de inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială de competenţă acesta îşi are sediul. – Unul dintre drepturile angajatorului este acela de a stabili obiectivele de performanţă individuală, precum şi criteriile de evaluare a realizării acestora. Contract Individual de Munca – model conform OMMFPS 1616/02.06.2011 – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura