Aplicatia „Raportare FNUASS” s-a actualizat din nou in 16.06.2010 – deci atentie

2
197

A patra oara pe aceasta luna, programul “Raportare FNUASS” a fost actualizat din nou, iar acum acesta a ajuns la versiunea 1.5.0.6. Modificarile realizate in data de 16.06.2010 asupra aplicatiei au constat in:

– Corectat eroare de preluare angajati din luna curenta
– Corectat preluare angajati + casa de asigurari

Pentru actualizare – intrati in aplicatie, dupa care mergeti in meniu la “Unelte”, iar de acolo selectati “Verifica versiune noua”. Dupa ce aplicatia va va preciza ultima versiune, click pe “Download” si lasati aplicatia sa descarce actualizarea si sa o instaleze.

FII LA CURENT CU MODIFICARILE APLICATIILOR DE LA PENSII, ANOFM, ITM SAU CAS – LINK

Daca insa dupa descarcare aplicatia nu reuseste sa instaleze actualizarea, mergeti voi in folderul unde aveti aplicatia FNUASS, iar acolo trebuie sa dati dublu click pe un fisier pe care scrie actualizare, care va aduce astfel versiunea programului la zi.

Pentru cei care nu au inca aplicatia, sau sunt la primele declaratii catre Casele de Sanatate, o puteti descarca de pe linkurile de mai jos:
– Raportare FNUASS – varianta executabila – link
– Raportare FNUASS – varianta arhivata – link
– Optional – link aplicatie

IMPORTANT – Pentru completarea declaratiei privind contributia pentru concedii si indemnizatii, trebuie introdus salariul minim brut pe economie in meniul “Program – Optiuni”

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.