AcasăSituatii financiare anualeModel raport fara observatii la bilant - intocmit de expert contabil

Model raport fara observatii la bilant – intocmit de expert contabil

Aveti in continuare un model al raportului intocmit de expertul contabil care semneaza bilantul, pentru cazul in care nu are observatii suplimentare.

PENTRU CELELALTE DOCUMENTE NECESARE LA DOSARUL BILANTULUICLICK AICI

A T E S T A R E

In cadrul misiunii de examinare a contabilitatii, de intocmire si prezentare a conturilor anuale ale intreprinderii ……………………………., pentru exercitiul financiar de la ……………………… la ………………..si in conformitate cu contractul de prestari de servicii din data de …………………… am efectuat diligentele prevazute de normele aprobate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania privind realizarea acestei misiuni.

Misiunea noastra a fost constituita din aprecierea procedurilor utilizate de client pentru tinerea contabilitatii, precum si punerea in aplicare a controlului documentelor justificative prin sondaj, examinare analitica si interviuri cu conducerea si angajatii clientului.

Misiunea de examinare a contabilitatii, de intocmire si prezentare a conturilor anuale nu constituie un audit, deoarece nu include confirmarea datelor si informatiilor de catre terti si nici aprecierea controlului intern al clientului sau verificarea fizica a bunurilor existente, cum ar fi stocurile.

La incheierea lucrarilor noastre nu am constatat existenta unor elemente care sa puna la indoiala regularitatea si sinceritatea conturilor anuale si nici imaginea fidela data de acestea patrimoniului, situatiei financiare si rezultatului intreprinderii ………………….., la sfarsitul exercitiului financiar.

Conturile anuale alaturate, care contin ………….. pagini, se caracterizeaza prin urmatoarele:
• total bilant ……………………….……………. lei;
• cifra de afaceri ………………………….………lei;
• rezultatul net contabil ………………….……….lei.

Intocmit la ………….……
Data ……….……………..

Semnatura
(semnaturile, in cazul societatilor de expertiza contabila)

sursa – http://www.ceccarbacau.ro/

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!