Conferinta „Raportarea Financiara – Pasii viitori”

0
145

În 20 martie 2009, CECCAR va organiza în incinta hotelului Howard Johnson din Capitală o conferinţă internaţională cu titlul „Raportarea Financiară – Paşii viitori”.

Începând cu ora 09.00 până la prânz, ora 13.30, reprezentanţii ICAEW, precum şi profesionişti contabili din toată ţara, înregistraţi la eveniment, vor lua parte la dezbateri.

ICAEW – The Institute of Chartered Accountants in England and Wales – este organizaţia britanică a contabililor autorizaţi, cu o activitate ce se desfăşoară din 1880. În prezent deţine 132.000 de membri, fiind cel mai mare organism de profil în Europa. Activităţile sale sunt variate, de la cele educative pentru studenţi până la cele de dezvoltare profesională continuă pentru profesionişti, menţinerea standardelor etice şi profesionale, consultanţă şi servicii pentru membrii săi.

Din partea ICAEW, la Bucureşti sunt aşteptaţi să sosească la conferinţă domnii Nigel Sleigh-Johnson – ACA, Decanul Facultăţii de Raportare Financiară ICAEW, Martin Manuzi – Director Biroul European ICAEW, şi Martin Hagen – SCA, Preşedinte adjunct ICAEW.

sursa – ceccar.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.