AcasăDeclaratia 112ATENȚIE - ANAF nu va actualiza D 112 - declarația va rămâne...

ATENȚIE – ANAF nu va actualiza D 112 – declarația va rămâne cu atenționare și se va depune astfel

Multumita colegilor contabili de pe grupul – Contabili pe Facebookcare au trimis mail la ANAF/asistenta publica – „Asistenta tehnica servicii informatice”, va informam ca:

ANAF nu va actualiza Declaratia 112 – ramane deci ca ultima varianta – vers. 4.1.3 din 28.08.2017link aici.
– ANAF recomanda modificarea manuala (aveti print-screen mail mai jos), adica – „Se modifica cele 2 contributii pe angajator (sectiunea C angajator (C1) si sectiunea A creante). La modificare C1 o sa va apara un mesaj cu titlul „Suprascriere calcul … Confirmati modificare camp”, la care dati OK, iar apoi un alt mesaj, la care dati iar OK. Mergeti apoi la butonul „Validare”, iar aici o sa va apara un mesaj de genul „Verificati fisierul … Exista atentionari, dar XML-ul poate fi generat”, la care dati iar OK.

Astfel D 112 ramane cu atentionare la CASS angajator, se valideaza si se trimite online. Pe recipisa o sa apara la fel atentionarile, dar asta este … nu avem alta metoda.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

6 COMENTARII

  1. Ii dureau mainile daca puneau o casuta de bifat in dreptul fiecarui angajat gen: Obtine venituri brute mai mari decat minimul? Bifezi, se calculeaza normal, nu bifezi, atunci se calculeaza la suma de 1450.
    Dar nu, mai bine sa ii lasam pe contribuabili sa isi bata capul.

  2. Au preferat varianta asta ca sa le atraga atentia celor care vin in control… simplu ca buna ziua… Noi ca si contribuabili nu avem drepturi, suntem tratati ca posibili infractori, mesajul de atentionare are acest rol… „te verificam sa vedem daca chiar asa e ca tine si nu ca ei care te-au avertizat prin mesaj cand schimbi obligatia de declarare din D112″… Pana nu se hotaraste lumea sa faca o greva fiscala, astia nu se invata minte… Daca vrei sa-i doara, trebuie sa fim uniti si sa ii atingi acolo unde-i doare, dar din pacate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura