ATENȚIE – ANAF nu va actualiza D 112 – declarația va rămâne cu atenționare și se va depune astfel

Multumita colegilor contabili de pe grupul – Contabili pe Facebookcare au trimis mail la ANAF/asistenta publica – “Asistenta tehnica servicii informatice”, va informam ca:

ANAF nu va actualiza Declaratia 112 – ramane deci ca ultima varianta – vers. 4.1.3 din 28.08.2017link aici.
– ANAF recomanda modificarea manuala (aveti print-screen mail mai jos), adica – “Se modifica cele 2 contributii pe angajator (sectiunea C angajator (C1) si sectiunea A creante). La modificare C1 o sa va apara un mesaj cu titlul “Suprascriere calcul … Confirmati modificare camp”, la care dati OK, iar apoi un alt mesaj, la care dati iar OK. Mergeti apoi la butonul “Validare”, iar aici o sa va apara un mesaj de genul “Verificati fisierul … Exista atentionari, dar XML-ul poate fi generat”, la care dati iar OK.

Astfel D 112 ramane cu atentionare la CASS angajator, se valideaza si se trimite online. Pe recipisa o sa apara la fel atentionarile, dar asta este … nu avem alta metoda.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.