AcasăMicrointreprinderiImpozitul pe veniturile microintreprinderilor incepand cu 1 ianuarie 2014 (info oficial)

Impozitul pe veniturile microintreprinderilor incepand cu 1 ianuarie 2014 (info oficial)

Va redam in continuare un material oficial (redactat si actualizat sapatamana trecuta de DGFP Bv.) cu privire la impozitul pe veniturile microintreprinderilor incepand cu 01 ianuarie 2014 – in conformitate cu TITLUL IV (indice 1) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal (CF), modificat prin OG nr. 8/2013 aprobat prin Legea nr. 168/2013 si OUG 102/2013.

Speram sa va fie de folos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

2 COMENTARII

  1. Deci eu daca sunt actionarul unei banci si reinvestesc banii, nu ies niciodata pe minus, pentru ca nu sunt impozitat, asta sa inteleg din paragraful celor care nu platesc impozit. Si daca stam sa ne uitam la dobanda si felul in care functioneaza vom vedea ca a fi actionarul unei banci e cea mai buna afacere. Pentru ca eu platesc aceiasi dobanda dar restitui bancii din prima luna, iar ei se vor folosi in continuare de bani mei si vor incasa dobanzi mult mai mari, e o filosofie economica ce stoarce, se pare ca banii oamenilor. Ganditi-va mai ales la prima banca din lume, cat a avut de castigat, a strans tot aurul si le-a dat oamenilor bani din hartie. Cred ca acestia sunt cei care controleaza marile organizatii de securitate si transfer, VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRES, se mai zice ca acestia ar fi ROTCHILD, care au inceput sa acumuleze averi din anii 1750 – 1800.

  2. Imi cer scuze, am omis specificarea, doar pentru microintreprinderi ! Dar astept parerile celor care sunt mai informati decat mine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!