ANAF (oficial) – adresa de email destinată BREXIT, disponibilă pe site-ul www.anaf.ro

0
927

Pe parcursul anului 2020, Uniunea Europeană şi Regatul Unit au desfăşurat negocieri pentru încheierea unui Acord privind relaţiile viitoare. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vine în sprijinul contribuabililor prin crearea unei adrese de e-mail destinată BREXIT, [email protected] .

🔍 Prin intermediul acestei adrese de e-mail, contribuabilii persoane fizice şi juridice pot solicita asistenţă, pot adresa întrebări şi pot primi răspunsuri rapid. Persoanele care doresc să adreseze o întrebare la adresa de e-mail [email protected] sunt rugate ca, înainte de a trimite o solicitare de asistenţă, să consulte materialele informative, precum şi ghidurile cu întrebări şi răspunsuri legate de implicaţiile BREXIT, publicate în această secţiune.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Întrebările şi răspunsurile pot fi consultate accesând următoarele link-uri:

📌 – BREXIT – întrebări şi răspunsuri – click aici
📌 – Întrebări din cadrul webinarului – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

💡 De asemenea, ANAF vă roaga să furnizaţi datele dvs. de identificare în vederea soluţionării cererii, respectiv numele, prenumele şi adresa de domiciliu, în conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată prin Legea nr. 233 din 23 aprilie 2020: “Art. 7. – Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe”.

De asemenea, informații cu caracter general se pot obține și la Call-Center ANAF: 031.40.39.160.

Sursa (cu multumiri) – AJFP Braila

REVEDEȚI PREZENTAREA
Materiale ANAF/MFP
Articolul precedentCare sunt modificările aduse Declarației 112 – de către OMF nr. 203/2021 (precizări oficiale)
Articolul următorDeclarația 112 (ANAF 2021) – azi a fost actualizat din nou, PDF-ul inteligent oficial (pentru generarea D 112 la ianuarie 2021)
anaf-oficial-adresa-de-email-destinata-brexit-disponibila-pe-site-ul-www-anaf-roPe parcursul anului 2020, Uniunea Europeană şi Regatul Unit au desfăşurat negocieri pentru încheierea unui Acord privind relaţiile viitoare. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vine în sprijinul contribuabililor prin crearea unei adrese de e-mail destinată BREXIT, [email protected] . 🔍 Prin intermediul acestei adrese...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.