AcasăReglementari contabileOMFP nr. 3192/2020 - modificare procedură comunicare electronică intre MFP si contribuabili...

OMFP nr. 3192/2020 – modificare procedură comunicare electronică intre MFP si contribuabili (info si text)

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 1291 din 24 decembrie 2020, a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 3192 din 22 decembrie 2020 – pentru modificarea Procedurii de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanță între Ministerul Finanțelor Publice / organul fiscal central și persoanele fizice, persoanele juridice și alte entități fără personalitate juridică, aprobată prin Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 660/2017.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE, precum si textul integral (la final articol) – 🔍 VIA AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS:

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

🔵 – A fost extinsă categoria documentelor care pot fi comunicate de contribuabili prin Spațiul Privat Virtual (SPV), introducându-se astfel și declarațiile de înregistrare, precum și alte declarații.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

🔵 – În lista documentelor emise de MFP/ANAF și comunicate prin SPV contribuabililor (la cererea acestora) au fost introduse și fișierele de profil prevăzute în OPANAF nr. 146/2018 (referitoare la conectarea on-line a caselor de marcat).

PENTRU A DESCARCA OMFP nr. 3192/2020 – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 1291 din 24 decembrie 2020, a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 3192 din 22 decembrie 2020 - pentru modificarea Procedurii de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanță între Ministerul...OMFP nr. 3192/2020 - modificare procedură comunicare electronică intre MFP si contribuabili (info si text)
error: Conținutul este protejat !!