Guvern – care sunt ultimele noutăți cu privire la 41,5% ?

0
3173

Dupa cum cunoasteti, daca sunteti membri pe grupurile noastre de pe retelele sociale – Facebook, LinkedIn, Telegram, etc. – toata lumea se intreaba ce se întâmplă cu masura de 41,5%, deoarece majoritatea dintre noi (administratorii firmelor si contabilii) au efectuat platile si implicit au depus actele in timp pe aici.gov.ro – atat pentru iunie 2020, cat si pentru iulie 2020 – insa sumele cuvenite nu au venit de la AJOFM-uri.

Iata ca, in sedinta de Guvern de ieri seara, premierul Ludovic Orban a precizat ca: O să solicit Ministerului Finanțelor, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a ordonanței de rectificare, alimentarea imediată a contului pentru plățile datorate pentru măsurile active, 41,5% din salariul brut pentru angajații care au revenit în activitate după șomajul tehnic și măsurile active pentru persoanele aflate aproape de pensie și pentru românii care s-au întors din diaspora şi sunt în căutarea locurilor de muncă.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Acesta a mai spus – deci, prioritate zero alimentarea imediată a conturilor, astfel încât să putem să facem plățile către agenții economici care au formulat solicitări.

Asteptam deci, cu totii, sa se intample asata, adica oamenii sa isi primeasca sumele cuvenite.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentCAS (info) – modificări legislative indemnizații concedii medicale, urmare Ordin 1395/830/2020
Articolul următorTrebuie depus ceva în contul bilanțului (raportării contabile) la 30.06.2020 – dacă CA este mai mică de 220.000 lei, la 31.12.2019 (util)
guvern-care-sunt-ultimele-noutati-cu-privire-la-415Dupa cum cunoasteti, daca sunteti membri pe grupurile noastre de pe retelele sociale - Facebook, LinkedIn, Telegram, etc. - toata lumea se intreaba ce se întâmplă cu masura de 41,5%, deoarece majoritatea dintre noi (administratorii firmelor si contabilii) au efectuat platile si implicit au...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.