AcasăReglementari contabileUn contribuabil declarat inactiv, care a fost reactivat, poate fi scos din...

Un contribuabil declarat inactiv, care a fost reactivat, poate fi scos din evidenta Cazierului fiscal ? – oficial 2020

Intrebare – Un contribuabil declarat inactiv care a fost reactivat poate fi scos din evidenta Cazierului fiscal ?

Raspuns

Scoaterea din evidenţă a contribuabililor care au informaţii înscrise în cazierul fiscal se realizează în situaţia în care contribuabilul declarat inactiv a fost reactivat.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Data scoaterii din evidenţă este data reactivării contribuabilului, în situaţia în care acesta a fost declarat inactiv pentru neîndeplinirea obligaţiilor declarative prevăzute de lege, sau data împlinirii unui termen de 3 luni de la data reactivării contribuabilului, în situaţia în care acesta a fost declarat inactiv pentru celelalte cazuri prevăzute de lege.

Scoaterea din evidența cazierului fiscal se face din oficiu de organul fiscal sau la cererea contribuabilului, însoţită de documentele doveditoare.

Baza legala – Ordonanta guvernului nr 39 / 2015 articolul 6 al.1 lit.h, al.2 și 3

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Speta publicata la data 15.06.2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Intrebare - Un contribuabil declarat inactiv care a fost reactivat poate fi scos din evidenta Cazierului fiscal ? Raspuns Scoaterea din evidenţă a contribuabililor care au informaţii înscrise în cazierul fiscal se realizează în situaţia în care contribuabilul declarat inactiv a fost reactivat. ✅ ABONEAZA-TE...Un contribuabil declarat inactiv, care a fost reactivat, poate fi scos din evidenta Cazierului fiscal ? - oficial 2020
error: Conținutul este protejat !!