ITM (iunie 2020) – vechimea în muncă stabilită până la data de 31 decembrie 2010 se probează cu carnetul de muncă

0
1961

Conform dispozitiilor art. 279 din Codul muncii, vechimea în munca stabilita pâna la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca. La data de 31 mai 2020, la Inspectoratele Teritoriale de Munca se aflau înca in pastrare un numar mare de carnete de munca.

ITM-urile reamintesc pe aceasta cale tuturor persoanelor fizice faptul ca, începând cu luna ianuarie 2011, carnetele de munca se restituie catre titulari.

În contextul în care, în aceasta perioada foarte multi cetateni români s- au întors în tara si nu au intrat în posesia acestui document, ITM le recomandaa sa se adreseze institutiei – cu o simpla cerere si o copie a actului de identitate, pentru a intra în posesia carnetului de munca.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Daca din diverse motive nu se pot prezenta la sediul institutiei (ITM), carnetul de munca poate fi ridicat si de un reprezentant, în baza unei împuterniciri notariale.

Pentru informatii suplimentare, cetatenii se pot adresa si telefonic ITM-urilor, sau electronic – prin e-mail.

UTIL – două noi resurse pentru contabili (canal YouTube și grup Telegram)click aici

Sursa (cu multumiri) – ITM Maramures

REVEDEȚI PREZENTAREA
ITM
Articolul precedentANAF (info oficial) – chestionarele de stabilire a rezidenței fiscale se pot depune electronic
Articolul următorOFICIAL (Min. Muncii) – situația CIM suspendate la data de 15.06.2020 (din nou scăderi mari)
Conform dispozitiilor art. 279 din Codul muncii, vechimea în munca stabilita pâna la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca. La data de 31 mai 2020, la Inspectoratele Teritoriale de Munca se aflau înca in pastrare un numar mare de...itm-iunie-2020-vechimea-in-munca-stabilita-pana-la-data-de-31-decembrie-2010-se-probeaza-cu-carnetul-de-munca

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.