AcasăCECCARNEWS - și CECCAR ia o serie de măsuri, pentru limitarea efectelor...

NEWS – și CECCAR ia o serie de măsuri, pentru limitarea efectelor coronavirusului

În contextul epidemiei de coronavirus și a deciziilor luate de către Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, respectiv prin Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020, se vor pune în aplicare următoarele măsuri:

– Casieria nu va lucra direct cu publicul, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Toate plățile membrilor către filială se vor efectua exclusiv online, prin transfer bancar.

– La nivelul filialei, programul cu publicul se va limita doar la situațiile excepționale sau pentru exercitarea dreptului de vot de către membri. Orice comunicare cu membrii se va realiza doar prin e-mail sau prin telefon.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ATENTIE SI LA ARTICOLELE URMATOARE:

– ONRC recomandă utilizarea cu predilecție a căilor de comunicare alternativă (prevenție COVID-19) – click aici
– ULTIMA ORĂ – ANAF recomandă interacțiunea LA DISTANȚĂ cu unitățile fiscale (oficial) – click aici

Sursa (cu multumiri) – CECCAR Gorj si CECCAR Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
În contextul epidemiei de coronavirus și a deciziilor luate de către Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, respectiv prin Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020, se vor pune în aplicare următoarele măsuri: - Casieria nu va lucra direct cu publicul, până la...NEWS - și CECCAR ia o serie de măsuri, pentru limitarea efectelor coronavirusului
error: Conținutul este protejat !!