DUKIntegrator (2020) – ANAF a actualizat programul la versiunea nr. 1.4.17.3.3 (feb. 2020) – necesar la A4200

1
29890

Acest kit DUKIntegrator are incorporat un kit jre6 de java, versiune 1.6, pe 32 biti. Va recomandam sa evitati dezarhivarea si folosirea acestui kit dintr-o cale care contine spatii in numele directoarelor.

Kitul poate fi folosit pe PC-uri fara java instalat: modificati fisierul dist/DUKIntegrator.bat inlocuind cele 2 aparitii ale textului ‘‘ cu calea in care se gaseste folderul dist. Apoi dati dublu-click pe fisierul DUKIntegrator.bat sau creati un shortcut catre acest fisier.

ATENTIE – TREBUIE SA FOLOSITI ACEASTA VERSIUNE PENTRU A PUTEA DEPUNE DECLARATIILE AFERENTE CASELOR DE MARCAT (A4200, ETC.) – INCEPAND CU LUNA IANUARIE 2020.

FISIERUL SE DESCARCA DE PE CONTACAFE.RO – CLICK AICI

UTIL – Care sunt modificările aduse Codului Fiscal de OG nr. 6/2020 (facilități fiscale, prorogare termen Declarația Unică, etc.) – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

In cazul ca exista java instalat pe PC lansarea DUKIntegrator se face dand dublu-click pe fisierul dist/DUKIntegrator.jar. Indiferent de versiunea java instalata pe PC programul va folosi versiunea 1.6/32 biti incorporata. Acest lucru este util cand versiunea de java instalata pe PC este anterioara versiunii 1.6 sau ulterioara (si apar erori netratabile la semnarea electronica a documentelor).

Va rugam sa semnalati la [email protected] orice dificultate intampinata la folosirea acestui kit.

MFP – obligații cu privire la Raportările Anuale, corectarea de erori în bilanț, modalitatea de raportare în cazul revenirii la anul calendaristic, aspecte cont 455 – CLICK AICI

SURSA OFICIALA FISIER ANAF – LINK

REVEDEȚI PREZENTAREA
Aplicatii ANAF
Articolul precedentDeclarația 112 (ANAF 2020) – actualizare și azi, 06.02.2020, la PDF-ul inteligent (buton completare secțiune F1 ANGAJATOR)
Articolul următorCare sunt modificarile aduse de OG nr. 5/2020 – Codului de Procedura Fiscala (popriri terți, implementare DIRECTIVĂ (UE) 2018/822)
dukintegrator-2020-anaf-a-actualizat-programul-la-versiunea-nr-1-4-17-3-3-feb-2020-necesar-la-a4200Acest kit DUKIntegrator are incorporat un kit jre6 de java, versiune 1.6, pe 32 biti. Va recomandam sa evitati dezarhivarea si folosirea acestui kit dintr-o cale care contine spatii in numele directoarelor. Kitul poate fi folosit pe PC-uri fara java instalat: modificati fisierul dist/DUKIntegrator.bat...

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.