Care este numărul de zile lucrătoare (și ore) pentru luna DECEMBRIE 2019 – pentru CIM cu normă întreagă sau CIM cu timp parțial (util)

0
516

Deoarece avem multe intrebari pe aceasta tema, ne-am gandit sa recapitulam si in aceasta luna tabelul initial in care am prezentat zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2019, precum si distributia pe ore a acestora, in functie de tipul de CIM (cu timp normal sau partial).

In concluzie, pentru un CIM cu norma intreaga – numărul de zile lucrătoare pentru luna DECEMBRIE 2019 – este de 20 de zile (160 ore). Pentru celelalte categorii de CIM-uri, aveti detaliile mai jos.

Rectificare – luna aprilie 2019 are 20 de zile lucratoare. ATT – DECLARATII DE DPEUS IN DECEMBRIE 2019CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentCât este salariul net în 2020 – calculat la salariul minim brut pe țară (garantat în plată) de 2.230 lei, 2.350 lei și 3.000 lei (calculator salariu)
Articolul următorNEWS – Ministrul de Finanțe introduce în CSAT strategia de informatizare a ANAF și MFP
care-este-numarul-de-zile-lucratoare-si-ore-pentru-luna-decembrie-2019-pentru-cim-cu-norma-intreaga-sau-cim-cu-timp-partial-utilDeoarece avem multe intrebari pe aceasta tema, ne-am gandit sa recapitulam si in aceasta luna tabelul initial in care am prezentat zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2019, precum si distributia pe ore a acestora, in functie de tipul de CIM (cu...

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.