AcasăCodul munciiOFICIAL - 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020, declarate zile libere...

OFICIAL – 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020, declarate zile libere pentru angajații din sistemul public (Trezoreria lucrează)

Dupa cum am mentionat si ieri – DETALII AICI – iata ca azi, Guvernul a stabilit ca 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020 să fie zile libere pentru salariații din sectorul public, întrucât acestea se situează între zilele nelucrătoare de sărbătoare legală (prima şi a doua zi de Crăciun, respectiv 1 și 2 ianuarie) și perioadele de repaus săptămânal.

Zilele libere vor fi recuperate în instituţiile publice și autoritățiile publice prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru, până la data de 31 ianuarie 2020, potrivit planificărilor stabilite.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Dispozițiile din actul normativ adoptat de Guvern nu se aplică pentru locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii, magistraților şi altor categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în zilele de 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020 şi nici participanţilor în aceste procese.

De asemenea, în cele două zile declarate nelucrătoare, prin Ministerul Finanţelor Publice se efectuează operaţiuni de încasări şi plăţi, iar personalul din cadrul unităților Trezoreriei Statului poate desfăşura activităţi pentru încheierea exerciţiului bugetar al anului 2019.

ALTE ARTICOLE RECOMANDATE (recente):

– OFICIAL – Inspecția Muncii a lansat azi (20.12.2019) – Registrul Electronic de Evidență a Zilierilor și o aplicație mobilă dedicată – click aici
– Cum procedăm pentru aliniere la salariul minim (până la 01.01.2020) – întocmim “Decizie colectivă de mărire a salariilor” sau „Act adițional” ? – click aici
– Decizie colectiva de majorare a salariilor minime (pentru 2020) – MODEL AICI
– Act Adițional majorare salariu minim 2020 – model pentru angajatori (gratuit, editabil, util) – click aici
NOU SI UTIL – Model CIM (contract individual muncă) – cu cerințe GDPR incluse, plus alte complementari (model gratuit și editabil) – click aici
– Catalogul Mijloacelor Fixe – document actualizat la decembrie 2019 (editabil, integral, gratuit) – click aici
NOU – ANAF – comunicat oficial cu privire la salariul minim pentru anul 2020 – click aici

Sursa – MMPS – Serviciul Comunicare, Mass-Media și Relații cu Publicul


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum am mentionat si ieri - DETALII AICI - iata ca azi, Guvernul a stabilit ca 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020 să fie zile libere pentru salariații din sectorul public, întrucât acestea se situează între zilele nelucrătoare de sărbătoare legală (prima...OFICIAL - 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020, declarate zile libere pentru angajații din sistemul public (Trezoreria lucrează)
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura