AcasăImpozite/TaxeMFP a publicat nivelul accizelor aplicabil în anul 2020 - OFICIAL

MFP a publicat nivelul accizelor aplicabil în anul 2020 – OFICIAL

Potrivit prevederilor Codului fiscal – nivelul accizelor armonizate, cu excepția țigaretelor, precum și nivelul accizelor nearmonizate, se actualizează cu creșterea prețurilor de consum din ultimele 12 luni, calculată în luna septembrie a anului anterior celui de aplicare, față de perioada octombrie 2014 – septembrie 2015, comunicată oficial de Institutul Național de Statistică până la data de 15 octombrie.

În conformitate cu prevderile art.342 alin.(1) și (2) și art.442 alin. (1) și (2) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal cu modificările și completările ulterioare, s-a procedat la actualizarea cu creșterea prețurilor de consum comunicată oficial de Institutul Național de Statistică.

Nivelul accizelor prevăzut în coloana 6 din Anexa nr.1 la Codul fiscal, actualizat pentru anul 2020 este următorul – CLICK AICI PENTRU DESCARCARE

* Potrivit art.342 alin.2) din Codul fiscal, nivelul accizelor prevăzut pentru țigarete în Anexa nr.1 face excepție de la actualizarea cu creșterea prețurilor de consum din ultimele 12 luni, calculată în luna septembrie a anului anterior celui de aplicare, față de perioada octombrie 2014 – septembrie 2015, comunicatâ oficial de INS.

Nivelul accizelor prevăzut în coloana 3 din Anexa nr.2 la Codul fiscal, actualizat, pentru anul 2020 este următorul:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit prevederilor Codului fiscal - nivelul accizelor armonizate, cu excepția țigaretelor, precum și nivelul accizelor nearmonizate, se actualizează cu creșterea prețurilor de consum din ultimele 12 luni, calculată în luna septembrie a anului anterior celui de aplicare, față de perioada octombrie 2014 – septembrie...MFP a publicat nivelul accizelor aplicabil în anul 2020 - OFICIAL
error: Conținutul este protejat !!