AcasăCodul munciiNEWS - acces direct în REVISAL (baza de date cu angajați) -...

NEWS – acces direct în REVISAL (baza de date cu angajați) – pentru ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii

Potrivit unei postari a Ministrului Muncii (de pe retelele de socializare – sursa foto), in cursul zilei de ieri, ministrul a cerut redactarea și a și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020, acces direct în REVISAL, baza de date cu toți angajații din România gestionată de Inspecția Muncii.

Potrivit ministrului este inacceptabil ca o persoană care trebuie să primească, la timp, indemnizație, pensie, ajutor de șomaj să meargă personal după diferite adeverințe sau să aștepte ca o instituție să îi comunice alteia diferite informații.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Ministrul mai precizeaza ca acesta este un prim pas de simplificare din respect pentru cetățean: toate instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii iau, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situația solicitantului, direct din REVISAL.

Dupa cum a spus si demnitarul mentionat mai sus, o sa urmărim cu interes sfârșitul acestui an la Ministerul Muncii și Instituțiile din coordonare – si o sa aducem pe acest site, cele mai noi informatii.

NOU SI UTIL – Model CIM (contract individual muncă) – cu cerințe GDPR incluse, plus alte complementari (model gratuit și editabil) – click aici

NE PLACE SI NOUA ZICALA (n.r.) – Nu există “Nu se poate!”. Se poate! Cu insistență dar – se poate! (dupa cum a mentionat ministrul)

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit unei postari a Ministrului Muncii (de pe retelele de socializare - sursa foto), in cursul zilei de ieri, ministrul a cerut redactarea și a și semnat un ORDIN pentru ca ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii să aibă, de la 1 ianuarie 2020,...NEWS - acces direct în REVISAL (baza de date cu angajați) - pentru ANOFM, ANPIS, Casa Națională de Pensii
error: Conținutul este protejat !!