CECCAR (oficial) – comunicat în atenția membrilor inactivi din fiecare Filială județeană

0
785

CECCAR comunică faptul că – e-mail-ul cu datele pentru accesarea platformei online dedicată cursurilor de pregătire profesională obligatorie a fost transmis membrilor inactivi. Platforma poate fi accesată aici: http://cursuri.ceccar.ro/learnin

În cazul în care nu ați primit pe adresa dumneavoastă de e-mail, datele contului de acces la platforma de cursuri online, CECCAR vă roaga să contactați filiala de resort – pe adresa de poștă electronică, în vederea actualizării datelor.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

De asemenea, CECCAR vă aduce la cunoștință că aceste cursuri trebuie efectuate până la finele anului 2019. Începând cu anul 2020, orele de pregătire profesională obligatorii neefectuate, aferente anilor precedenți, nu vor mai putea fi recuperate în anul următor decât în condițiile achitării unei taxe de curs.

CECCAR reaminteste – ”conform art.21, al.6 din OG 65/1994, republicată, cu modificările și completările ulterioare, statutul de membru inactiv al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România se obține pe bază de cerere scrisă a persoanei în cauză, din care să rezulte situația de incompatibilitate prevăzută prin lege specială” .

NOU – Avantajele depunerii Notificării în vederea anulării obligațiilor de plată accesorii – OFICIAL – click aici

Sursa – CECCAR Bihor

REVEDEȚI PREZENTAREA
CECCAR
Articolul precedentLegea 199/2019 – măsuri referitoare la inspectorii Antifraudă din cadrul ANAF (MO 903/2019)
Articolul următorDeclarația 112 (ANAF 2019) – o nouă actualizare azi, 11.11.2019, la PDF-ul inteligent (corecție sănătate, adăugare corelații)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.