ANAF va dezvolta serviciul „Programări on-line” – contribuabilul are posibilitatea de a alege data și ora la care dorește să se prezinte la sediul unităţii fiscale

1
232

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, ANAF precizeaza ca va fi dezvoltat serviciul „Programări on-line” – dupa cum reiese din Raportul de activitate al AGENȚIEI NAȚIONALE DE ADMINISTRARE FISCALĂ aferent SEMESTRULUI I 2019 (link descarcare mai jos).

Acest serviciu va oferi contribuabililor posibilitatea de a alege data şi ora la care doresc să se prezinte la sediul unităţii fiscale, comunicând în acelaşi timp şi motivul pentru care se solicită programarea. Aplicația ce deservește serviciul de programări on-line se află în prezent în faza de testare.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Iata in continuare si un tabel cu privire la – Activitatea de soluţionare a contestaţiilor – extras din raportul ANAF (click pe imagine pentru marire..

PENTRU ALTE DETALII DIN RAPORT – CLICK PE LINK PENTRU A DESCARCA TOT RAPORTUL – CLICK AICI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.