Depunere online bilanț (anual) la 31.12.2018 – pe e-guvernare.ro (info 2019)

3
1528

La fel ca in anii trecuti, inainte de a incepe prezentarea pasilor, trebuie sa va spunem ca va recomandam sa folositi Google Chrome pentru a incarca „Bilantul contabil la 31.12.2018” pe e-guvernare.ro, deoarece cu alte browsere nu prea funcioneaza, dar va sfatuim sa fiti atenti si la atentionarile oficiale de pe e-guvernare.ro, deoarece pot sa apara modificari importante tot timpul.

Astfel, dupa ce ati introdus in Google Chrome adresa de web – http://www.e-guvernare.ro/ – mergeti in pagina ce se incarca si dati click pe link-ul „Depunere declaraţii”, asa cum aveti prezentat in imaginea de mai jos. PS – nu uitati si de pagina noastra de Facebook click aici.

bil06-1

ATENTIE – INAINTE DE PASII URMATORI, INTRODUCETI IN PC/LAPTOP STICK-UL (E-TOKEN-UL) CARE CONTINE SEMNATURA ELECTRONICA.

Dupa ce dati click, se va deschide o noua fereastra in browser, cu adresa https://decl.anaf.mfinante.gov.ro/my.policy, unde vi se vor afisa textele „Bine ati venit! Va rugam sa va autentificati utilizand certificatul digital.” si butonul „Prezentare certificat”. Practic, in urmatorul pas, trebuie sa dati click pe butonul „Prezentare certificat”, conform cu imaginea de mai jos.

bil06-2

Dupa click-ul pe link-ul existent pe butonul „Prezentare certificat”, in aceeasi fereastra (in acelasi browser), va trebui sa va autentificati cu datele semnaturii voastre electronice. Dupa autentificare, dati click pe butonul „Browse”, selectati PDF-ul in care s-a generat bilantul la 31.12.2018 si apoi click pe butonul „Trimite” (cf. cu imaginea de mai jos).

bil06-3

IN ESENTA, REZULTATUL PRELUARII CONSTA IN FURNIZAREA DE CATRE SITE-UL OFICIAL AL MFP/ANAF, A UNUI INDEX DE INCARCARE, PE CARE TREBUIE SA IL NOTATI SAU SALVATI, DEOARECE CU EL VERIFICATI STAREA BILANTULUI LA 31.12.2018 (CEL DEPUS).

Termenul bilanțului la 31.12.2018 se apropie – recapitulare resurse necesare pentru dosar bilanț (articole, modele, etc.) – click aici

PS – pot aparea diferse diferente la vizualizarea site-ului oficial, datorate browser-ului, datorate „Language-ului” de pe PC, etc. – insa in principiu pasii sunt cei precizati mai us.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Bilant
Articolul precedentNEWS – amenzi în valoare totală de 885.420 euro (aplicate în luna mai de ITM, în urma acțiunilor de control)
Articolul următorSinteza săptămânii 20.05.2019 – 24.05.2019 – resurse pentru termenul la bilanț, OUG nou modificare Cod Fiscal, resurse și noutăți pentru contabili, etc.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.