Ce se înţelege prin mic producător de vin din punct de vedere al accizelor?

0
383

Aşa cum se prevede prin normele metodologice, prin mic producător de vinuri liniştite se înţelege operatorul economic producător de vin liniştit, care din punct de vedere juridic şi economic este independent faţă de orice alt operator economic producător de vin, utilizează mijloace proprii pentru producerea vinului, foloseşte spaţii de producţie diferite de cele ale oricărui alt operator economic producător de vin şi nu funcţionează sub licenţa de produs a altui operator economic producător de vin şi care obţine în medie mai puţin de 1.000 hl de vin pe an.

Baza legala:

Legea nr 227 / 2015 articolul 362 al. 1, al. 2 lit. b
– Hotararea guvernului nr 1 / 2016 articolul pct. 21 al. 14

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 25.09.2018 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

REVEDEȚI PREZENTAREA
Spete ANAF
Articolul precedentFişa activității zilnice (FAZ) – aplicație utila pentru evidenta foi parcurs, parc auto, angajați, etc. (gratuit)
Articolul următorULTIMA ORĂ – proiect nou de modificare a D 112 (poziție nouă membrii cooperatori salariați, CAS zilieri, un nou tip de asigurat, etc)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.