AcasăInventariereAplicație pentru inventarierea ușoară a produselor (sute de produse) - gratuit (Excel)

Aplicație pentru inventarierea ușoară a produselor (sute de produse) – gratuit (Excel)

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook (Florin Faur) – va supunem atentiei o aplicatie in MS Excel, utila pentru inventarierea produselor – varianta ce merge pentru câteva sute de produse. Fisierul nu este blocat, dar pentru buna fuctionare – nu stergeti din formulele continute in zona gri.

Produse noi si stocul initial se completeaza in foaia/sheet “Data”. Aplicatia caută produsul după denumire, completează cantitatea faptic, la sfârșit are rezultatul și îl compară cu Z-ul din ziua respectiva. TUTORIAL FOLOSIRE APLICATIECLICK AICI.

PENTRU A DESCARCA APLICATIE INVENTARIERE – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

INFO – Cine folosește fisierul, își ușurează munca, iar contabilul vede și contabilizează mai ușor diferențele, având în vedere că în acest sector evidenta se tine majoritar global-valoric. Acest model, într-o variantă ceva mai complexă, a fost implementat și la un magazin alimentar, care nu avea un soft de gestiune cantitativ valoric…și în loc de banane sau mere, cum e legal, apărea fructe pe BF.

59 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Multumita colegilor de pe grupul - Contabili pe Facebook (Florin Faur) - va supunem atentiei o aplicatie in MS Excel, utila pentru inventarierea produselor - varianta ce merge pentru câteva sute de produse. Fisierul nu este blocat, dar pentru buna fuctionare - nu stergeti...Aplicație pentru inventarierea ușoară a produselor (sute de produse) - gratuit (Excel)
error: Conținutul este protejat !!