AcasăNewsANAF (DGV) - lansarea unui nou serviciu online ,,Urmărire ARC” (comunicat...

ANAF (DGV) – lansarea unui nou serviciu online ,,Urmărire ARC” (comunicat oficial)

Direcţia Generală a Vămilor informeaza operatorii economici autorizaţi să deruleze operaţiuni cu produse accizabile în regim suspensiv de accize prin intermediul EMCS că a fost lansat un nou serviciu online, prin intermediul căruia poate fi vizualizată starea unei mișcări in regim suspensiv de accize, dacă numărul unic de identificare al mișcării este cunoscut.

Acesta este disponibil la adresa https://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/arc (și de asemenea, la adresa https://ec.europa.eu/taxation_customs/online-services-and-databases-taxation_en) .

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri) – customs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Direcţia Generală a Vămilor informeaza operatorii economici autorizaţi să deruleze operaţiuni cu produse accizabile în regim suspensiv de accize prin intermediul EMCS că a fost lansat un nou serviciu online, prin intermediul căruia poate fi vizualizată starea unei mișcări in regim suspensiv de accize,...ANAF (DGV) - lansarea unui nou serviciu online ,,Urmărire ARC” (comunicat oficial)
error: Conținutul este protejat !!