OPANAF 819/2019 – Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale (Form. 163-167)

5
863

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 223 din 22.03.2019, a fost publicat Ordinul Presedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 819 din 19 Martie 2019 – pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, precum și a modelului și conținutului unor formulare.

UPDATE – am facut rost de textul integral (multumita prietenilor acestui site). Registrul va fi public, potrivit legii, se va afisa pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa www.anaf.ro/lnformatii publice – mai exact aici CLICK PE LINK.

PENTRU A DESCARCA TEXT INTEGRAL OPANAF 819/2019 – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Legislatie RO
Articolul precedentSusținerea entităților non profit, a unităților de cult și acordarea de burse private de către persoanele fizice care realizează venituri impozabile – oficial
Articolul următorOMFP 1754/2019 – indice actualizare plați anticipate impozit pe profit

5 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.