AcasăDeclaratia Unica 212Declarația Unică (ANAF 2019) - actualizare PDF inteligent (vers. A 2.0.7 -...

Declarația Unică (ANAF 2019) – actualizare PDF inteligent (vers. A 2.0.7 – rezolv. probl. informatice câmp “3.Sup. neimpoz. din tab. Produse Vegetale”)

Pe site-ul oficial al ANAF a fost actualizat azi, PDF-ul inteligent necesar generării – Declaraţiei unice (DU) – privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice – valabil pentru anul 2019 (in prezent la versiunea A2.0.7 din data de 13.03.2019).

Aplicatia este conforma cu Ordinul Preşedintelui ANAF nr. 49 din 11 ianuarie 2019 text integral si info termen aici – pentru aprobarea modelului, conţinutului, modalităţii de depunere şi de gestionare a formularului “Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice” – publicat in Monitorul Oficial nr. 43 din 16 ianuarie 2019.

PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT (D.U.) – CLICK AICI

ATENTIE SI LA ARTICOLELE DE AICI (spete DU – 2019) – CU PRIVIRE LA DECLARATIA UNICA – CLICK AICI, DAR SI LA CELE DE MAI JOS:

Declarația Unică (speță oficială ANAF) – venituri din închiriere în lei și valută (cedarea folosinței bunurilor)CLICK AICI
– Declarația Unică (speță oficială ANAF) – venituri din activități independente impuse în sistem real (2019)click aici
– Declarația Unică (speță oficială ANAF) – venituri din din dobânzi și dividende din străinătate (2019)click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

– UTIL – Adeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – actualizare (versiune nouă fișier, plus butoane noi)click aici

– Verificarea balanței la 31.12.2018 – fișier de ajutor pentru contabili, înainte de întocmire bilanțCLICK AICI

Pagina oficiala ANAF (pentru alte resurse) – click aici

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Pe site-ul oficial al ANAF a fost actualizat azi, PDF-ul inteligent necesar generării - Declaraţiei unice (DU) - privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice - valabil pentru anul 2019 (in prezent la versiunea A2.0.7 din data de 13.03.2019). Aplicatia...Declarația Unică (ANAF 2019) - actualizare PDF inteligent (vers. A 2.0.7 - rezolv. probl. informatice câmp "3.Sup. neimpoz. din tab. Produse Vegetale")
error: Conținutul este protejat !!