Depunerea Declarației Unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice pentru veniturile din activități agricole

0
780

Va supunem atentiei un material oficial (5 pagini) – elaborat de DGRFP Brasov (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii informatiilor) – ce prezinta o serie de informatii cu privire laDepunerea Declarației Unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice pentru veniturile din activități agricole (info valabil pentru 2019).

Speram sa va fie de folos. Declarația Unică (ANAF 2019) – actualizare la PDF-ul inteligent valabil pentru generare formular (vers. A 2.0.4)click aici.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL OFICIAL (tabel) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ATENTIE SI LA ARTICOLELE DE AICI (UTILE in 2019) – CU PRIVIRE LA DECLARATIA UNICA – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Declaratii Anuale
Articolul precedentAdeverință de vechime în muncă (generare prin importul datelor din Revisal) – actualizare (versiune nouă fișier, plus butoane noi)
Articolul următorVerificarea balanței la 31.12.2018 – fișier de ajutor pentru contabili, înainte de întocmire bilanț

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.