AcasăNewsANAF (DGV) - mărfuri în valoare de aproximativ 136.500 euro, reținute din...

ANAF (DGV) – mărfuri în valoare de aproximativ 136.500 euro, reținute din nou de inspectorii vamali (CT)

Mărfuri susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 136 500 euro, au fost reţinute azi – de inspectorii vamali.

In data de 26 februarie 2019 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontiera Constanta Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra marfurilor aflate intr-un container pentru o societate comerciala cu sediul in Judetul Ilfov, au retinut 2.730.000 cutii cu chibrituri (bunuri origine Pakistan), bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala pentru marca THREE STAR.

Valoarea totala a acestora, daca ar fi fost comercializate la pret de vanzare cu amanuntul este de aproximativ 136 500 euro.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 si a Legii nr. 344/2005 privind unele masuri pentru asigurarea respectarii drepturilor de proprietate intelectuala in cadrul operatiunilor de vamuire, autoritatea vamala a retinut bunurile contrafacute in vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Mărfuri susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 136 500 euro, au fost reţinute azi - de inspectorii vamali. In data de 26 februarie 2019 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontiera Constanta Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra marfurilor aflate intr-un container...ANAF (DGV) - mărfuri în valoare de aproximativ 136.500 euro, reținute din nou de inspectorii vamali (CT)
error: Conținutul este protejat !!