ANAF (DGV) – mărfuri în valoare de aproximativ 136.500 euro, reținute din nou de inspectorii vamali (CT)

1
301

Mărfuri susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 136 500 euro, au fost reţinute azi – de inspectorii vamali.

In data de 26 februarie 2019 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontiera Constanta Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra marfurilor aflate intr-un container pentru o societate comerciala cu sediul in Judetul Ilfov, au retinut 2.730.000 cutii cu chibrituri (bunuri origine Pakistan), bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala pentru marca THREE STAR.

Valoarea totala a acestora, daca ar fi fost comercializate la pret de vanzare cu amanuntul este de aproximativ 136 500 euro.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 si a Legii nr. 344/2005 privind unele masuri pentru asigurarea respectarii drepturilor de proprietate intelectuala in cadrul operatiunilor de vamuire, autoritatea vamala a retinut bunurile contrafacute in vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Controale ANAF
Articolul precedentObligațiile persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor în locuințe personale (2019)
Articolul următorDeclarația 112 (ANAF 2019) – modificare PDF inteligent (corecție calcul creanțe 47.(481) și 48.(482) în momentul selecției din listă, etc.)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.