AcasăProfit / venitObligațiile persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea în scop turistic a...

Obligațiile persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor în locuințe personale (2019)

Va supunem atentiei un material oficial (4 pagini) – elaborat de DGRFP Brasov (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii informatiilor) – ce prezinta o serie de informatii cu privire la obligațiile persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor în locuințe personale (info valabil pentru 2019).

Speram sa va fie de folos. DE INTERES – Declararea și plata impozitului pe profit pentru anul 2018 – informații oficiale (2019)click aici.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL OFICIAL (tabel) – CLICK AICI

ATENTIE SI LA ARTICOLELE DE MAI JOS (UTILE in 2019).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

– UTIL – Instrucțiunile de completare ale D 112 (valabila din 01.01.2019) – extras oficialclick aici
Unde verificam starea declarației depuse, cum procedam când nu primim recipisa, retransmitem sau nu dacă nu s-a descarcat recipisa de confirmare a depunerii (depunere declarații la ANAF în 2019)click aici
Care sunt contribuțiile sociale aferente fiecărui tip de asigurat în 2019 – conform OMFP 611/2019 și noului model al D 112click aici
Sumar al Declarației Unice (schemă 2019) – de folos la completarea acestui formular (material oficial) – click aici
ULTIMA ORĂ (oficial 2019) – se poate întocmi, fără probleme, Decizie Colectivă de Majorare a Salariului Minim. Este LEGAL! – click aici
DE INTERES – Modificări ale Codului Fiscal aduse de Legea 30/2019 – tabel comparativ (material oficial – feb. 2019)click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va supunem atentiei un material oficial (4 pagini) - elaborat de DGRFP Brasov (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii informatiilor) - ce prezinta o serie de informatii cu privire la obligațiile persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor...Obligațiile persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor în locuințe personale (2019)
error: Conținutul este protejat !!