NEWS – acord de cooperare între ANAF și Comisia Națională de Strategie și Prognoză – pentru dezvoltare/realizare analize risc și eficientizare acțiuni de control și verificare

0
453

Dintr-un document postat pe site-ul oficial al ANAF, reiese ca institutia isi propune sa-si imbunatateasca analiza de risc, in scopul stabilirii prioritatilor in activitatea de verificare si control, motiv pentru care a incheiat un ACORD de coperare cu Comisia Nationala de Strategie si Prognoza pentru dezvoltarea si realizarea analizelor de risc si eficientizarea actiunilor de control si verificare.

Astfel – incepand cu luna ianuarie 2019, CNSP va selecta contribuabilii care vor fi propusi pentru a fi cuprinsi in controalele intreprinse de ANAF in functie de – domeniul de activitate, fluctuatia cifrei de afaceri si a celorlalti indicatori stabiliti de comun acord intre ANAF si CNSP. Aveti in continuare textul acordului.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

[pdf-embedder url=”https://www.cabinetexpert.ro/wp-content/acord_ANAF_CNSP-1.pdf” title=”acord_ANAF_CNSP (1)”]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.