AcasăNewsNEWS - acord de cooperare între ANAF și Comisia Națională de Strategie...

NEWS – acord de cooperare între ANAF și Comisia Națională de Strategie și Prognoză – pentru dezvoltare/realizare analize risc și eficientizare acțiuni de control și verificare

Dintr-un document postat pe site-ul oficial al ANAF, reiese ca institutia isi propune sa-si imbunatateasca analiza de risc, in scopul stabilirii prioritatilor in activitatea de verificare si control, motiv pentru care a incheiat un ACORD de coperare cu Comisia Nationala de Strategie si Prognoza pentru dezvoltarea si realizarea analizelor de risc si eficientizarea actiunilor de control si verificare.

Astfel – incepand cu luna ianuarie 2019, CNSP va selecta contribuabilii care vor fi propusi pentru a fi cuprinsi in controalele intreprinse de ANAF in functie de – domeniul de activitate, fluctuatia cifrei de afaceri si a celorlalti indicatori stabiliti de comun acord intre ANAF si CNSP. Aveti in continuare textul acordului.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

[pdf-embedder url=”https://cabinetexpert.ro/wp-content/acord_ANAF_CNSP-1.pdf” title=”acord_ANAF_CNSP (1)”]


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura