AcasăCodul munciiCerere de angajare - model editabil și gratuit 2018 (necesar la dosarul...

Cerere de angajare – model editabil și gratuit 2018 (necesar la dosarul de personal)

Multumita colegilor de pe grupul – Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii – va supunem atentiei un model complet (spunem noi) al unei cereri de angajare.

Speram sa va fie de folos. UTIL – Deducere personala 2018 – acordata angajaților cu venituri lunare brute de maximum 3.600 de lei (info) – click aici

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE CERERE – CLICK AICI

UTIL – Acte ce se întocmesc și se solicită la o angajare nouă în anul 2018 – model orientativ OPIS (actualizat) – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

6 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Va rog, daca se poate, sa ne indicati in baza carei legi si articol trebuie sa avem aceasta cerere de angajare la dosarul angajatul. Eu am cautat atat in Legea 53/2003 cat si in Legea 905/2017 si nu am gasit sa se mentioneze aceasta cerere. Suntem obligati cf legii sa avem aceasta cerere de angajare la dosarul salariatului sau nu?
    Multumesc!

  2. Imi cer politicos scuze pentru urmatoarea intrebare: acesta este un site de hackeri?
    Incerc sa descarc o cerere de angajare si tot apas pe un sir de butoane de tipul [Click Aici] pentru descarcare cerere de angajare si sunt dus de la o pagina la alta la fel ca pe site-urile cu reclame dubioase care descarca virusi in calculator prin apasarea pe butoane de tipul [Download] sau [Clic aici].
    Nici nu stiu daca sunt reclame ca pe orice site sau sunt link-uri dubioase.
    Este acesta un site oficial sau este facut de niste “baieti”?

  3. hostam fisierele tot pe site-ul nostru – contacafe.ro – ata facem inca de la inceput. este o metoda prin care reusim sa pastram multe fisiere acolo, pentru cei care au nevoie de ele. imi cer scuze ca nu te descurci, insa nu avem buget si pentru host separat de fisiere. te asteptam in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!