AcasăNewsNEWS - Guvernul nu se va întruni nici astăzi pentru a adopta...

NEWS – Guvernul nu se va întruni nici astăzi pentru a adopta modificările la Codul Fiscal (aplicabile din 2018)

Dupa cum stiti, vineri am postat pe grupul – Contabili pe Facebook – stirea potrivit careia Guvernul urma sa se intalneasca la ora 14:00 (in ziua de vineri) pentru adoptarea OUG-ului de modificare a Codului Fiscal, ce urma sa aduca noutati importante pentru 2018.

Chiar pe site-ul Guvernului era mentionata sedinta, insa fara detalii cu privire la actele normative ce urmau a se adopta. Despre proiectul de OUG am detaliataici, aici si aici.

NOU (08.11.2017) – Guvern – s-a modificat Codul Fiscal în sensul transferului sarcinii fiscale a obligațiilor privind contribuțiile sociale obligatorii datorate de angajator la angajat – click aici

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Dupa ora 14:00, sedinta de Guvern nu a mai avut loc, aceasta fiind reprogramata in ziua de luni, 06.11.2017, insa astazi am observat ca pe site-ul Guvernului nu mai este mentionata vreo sedinta in sensul aprobarii OUG, poate si datorita opiniei Consiliului Fiscal asupra proiectului de OUG pentru modificarea și completarea Codului Fiscal, publicata de aceasta institutie vineri – detalii despre aceasta avand aici – LINK – in articolul publicat de noi sambata.

Insa nu trebuie sa stam linistiti, deoarece se pare ca miercuri va avea loc o noua sedinta de Guvern. Asteptam cu nerabdare sa vedem daca se vor aplica sau nu noile modificari si promitem ca va vom tine la curent. Urmariti deci zilnic blogul nostru.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!