Un sincer „La Multi Ani!” de la noi – cu ocazia Zilei Contabilului Român (21.09.2017)

1
289

Ziua de 21 septembrie este sărbătorită în fiecare an de către toţi profesioniştii contabili din România drept “Ziua Naţională a Contabilului Român”.

Prilej de aniversare pentru toţi profesioniştii contabili din România, membri ai CECCAR sau angajaţi în diverse ramuri ale economiei cu toții vor sărbători în 21 septembrie a.c. cea de-a XIII-a editie a Zilei Naționale a Contabilului Român.

Evenimentul este sărbătorit în mod unitar în toată țara sub patronajul filialelor CECCAR pentru promovarea imaginii, intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţã concurențialã. Sunt așteptați alături de membrii CECCAR beneficiarii serviciilor lor, directori economici, directori financiari, contabili șefi sau responsabili cu activitățile comerciale, precum și invitaţi de seamă din instituţiile publice.

DIN PARTEA NOASTRA LE URAM TUTUROR PROFESIONISTILOR CONTABILI UN SINCER „LA MULTI ANI!” SI MULT SUCCES IN ACTIVITATILE PE CARE LE DESFASOARA. SA NE VEDEM CU BINE SI ANUL VIITOR LA URMATOAREA ANIVERSARE A ZILEI PROFESIEI NOASTRE.

Locaţiile desfăşurării manifestărilor privind Ziua Naţională a Contabilului Român, pentru fiecare judet le gasiti pe site-urile filialelor. Cu această ocazie se vor acorda diplome/distincţii societăţilor de expertiză contabilă şi contabilitate membre CECCAR nominalizate în Topul local al celor mai bune societăţi.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

#contabili #specialisti #contabil #expertcontabil #ZiuaContabilului

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentSume reprezentând vărsăminte de la persoane juridice – pentru persoanele cu handicap neîncadrate (precizări ANAF)
Articolul următorTransferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat – concluzii întâlnire Guvern – Sindicate

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.