Care este numărul de zile lucrătoare (și ore) pentru luna FEBRUARIE 2022 – pentru CIM cu normă întreagă sau CIM cu timp parțial (util)

1
628

Deoarece avem multe intrebari pe aceasta tema, ne-am gandit sa recapitulam si in aceasta luna tabelul initial in care am prezentat zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2022 DETALII AICI – precum si distributia pe ore a acestora, in functie de tipul de CIM (cu timp normal sau partial).

In concluzie, pentru un CIM cu norma intreaga – numărul de zile lucrătoare pentru luna FEBRUARIE 2022 – este de 20 de zile (160 ore)PENTRU IANUARIE 2022 (CLICK AICI). Pentru celelalte categorii de CIM-uri, aveti detaliile mai jos.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

💡 Decizie internă privind programarea (planificarea) concediilor de odihnă pe anul 2022 – gratuit, editabil și actualizat (model) 💡click aici

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

REVEDEȚI PREZENTAREA
Zile/Ore Lunare
Articolul precedentDeclarația Unica (D 212) – pentru venituri obținute din activități independente impuse la normă de venit (model completare 2022)
Articolul următorANAF – tabel comparativ modificări aduse Codului Fiscal, de către OG nr. 11/2022
care-este-numarul-de-zile-lucratoare-si-ore-pentru-luna-februarie-2022-pentru-cim-cu-norma-intreaga-sau-cim-cu-timp-partial-utilDeoarece avem multe intrebari pe aceasta tema, ne-am gandit sa recapitulam si in aceasta luna tabelul initial in care am prezentat zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2022 - DETALII AICI - precum si distributia pe ore a acestora, in functie...

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.