AcasăNewsULTIMA ORĂ - OUG nou privind acordare facilități fiscale, modificare și completare...

ULTIMA ORĂ – OUG nou privind acordare facilități fiscale, modificare și completare Cod Fiscal, etc.

In INFORMAŢIA DE PRESĂ privind actele normative aprobate sau de care Guvernul a luat act în ședința din 14 mai 2019, am observat azi si o ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind acordarea unor facilități fiscale și pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal și a altor acte normative.

Acest act normativ nu figura in comunicatul de ieri al Guvernului – privind proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 14 mai 2019, INSA ESTE VORBA DE CEA ANUNTATA AICI (scăderea TVA la alimente, reducerea birocrației ANAF, anulare contributii sanatate, etc.) – CLICK PENTRU DETALII – adica:

– scadere TVA alimente pentru producatorii cu produse autorizate de Ministerul Agrigulturii;
– anulare contribuție de asigurări sociale de sănătate, precum și a obligațiilor fiscale accesorii (aferentă perioadelor fiscale cuprinse între 1 iulie 2015 şi 31 decembrie 2017), pentru persoane fizice – CEI CARE AU PLATIT, POT RECUPERA SUMELE, SAU POT COMPENSA SUMELE PLATITE CU DATORIILE ACTUALE;
– DETALII SUPLIMENTARE IN CLIPUL DE MAI JOS.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
In INFORMAŢIA DE PRESĂ privind actele normative aprobate sau de care Guvernul a luat act în ședința din 14 mai 2019, am observat azi si o ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind acordarea unor facilități fiscale și pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind...ULTIMA ORĂ - OUG nou privind acordare facilități fiscale, modificare și completare Cod Fiscal, etc.
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura