AcasăSalarizareContributie de asigurari sociale de sanatate la PFA, in situatia in care...

Contributie de asigurari sociale de sanatate la PFA, in situatia in care obtine si venituri din salarii

Va supunem atentiei un raspuns oficial la intrebarea “Datoreaza contributie de asigurari sociale de sanatate o persoana fizica autorizata, in situatia in care obtine si venituri din salarii?” . Speram sa va fie de folos.

Raspunsul este via finantearges.ro (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

5 COMENTARII

  1. Buna ziua.

    In raspuns se spune”contributii sociale” si nu “contributii sociale de sanatate”…Asta se stia ca nu trebuie platite daca ai si calitatea de salariat si pe cea de PFA..

  2. Titlul postului se refera la contributia de asigurari sociale de sanatate dar intrebarea si raspunsul de refera la contributia de asigurari sociale.

  3. Ce bine ar fi fost sa fie cum spui tu…
    Vezi ca esti intr-o mica confuzie: contributia de asigurari sociale inseamna PENSII, contributia de asigurari de sanatate este altceva. Raspunsul ANAF este corect; dar nu se vorbeste nicaieri despre SANATATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!