AcasăDeclaratia 112Preluare date din luna anterioara in Declaratia 112 pentru luna curenta

Preluare date din luna anterioara in Declaratia 112 pentru luna curenta

Deschideti fisierul PDF in care ati incarcat D 112 pentru luna ianuarie, dar cu Adobe Reader (nu cu Acrobat sau alte variante de Adobe), dupa care mergeti pe “Tools” (dreapta sus) si apoi pe “Export Data” (dreapta jos), cum vedeti si in imaginile de aici – link. Dupa ce ati dat click pe “Export Data” o sa vi se deschida o fereastra pentru a salva locatia fisierului XML. Navigati pana la folderul unde doriti sa salvati si apoi click pe “Save”. Fisierul salvat o sa fie de forma – D112_codfiscal_2011_01_data.xml.

Deschideti noua versiune de fisier PDF, descarcat de aici – LINK, dar cu tot cu Adobe Reader (cum am precizat mai sus), dupa care mergeti iar pe “Tools” (dreapta sus) si apoi pe “Import Data” (dreapta jos), cum vedeti si in imaginile de pe link-ul de mai sus. Dupa ce ati dat click pe “Import Data” o sa vi se deschida o fereastra pentru a selecta locatia fisierului XML salvat la paragraful anterior. Navigati pana la folderul unde l-ati salvat si apoi click pe “Open”.

Declaratia unica (D 112) – intrebari si raspunsuri oficiale – – PRIMA PARTE SI PARTEA A DOUA

Dupa incarcare, setati corect luna curenta in prima pagina, adica 02.2011. Mare atentie apoi la numarul de zile din luna, de la fiecare salariat in parte. Aplicatia va va spune, colorat cu galben, numarul de zile corect (pe pagina in care bagati datele unui salariat, dar numai dupa ce ati setat corect luna calendaristicas in prima pagina), deci introduceti acel numar, sau faceti verificarea pe un calendar.

Sanctiuni pentru nedepunerea sau depunerea cu intarziere a Declaratiei unice – D 112 – click aici

O ALTA MODALITATE DE A PASTRA DATELE INCARCATE – o constituie urmatoarea – dati copiere la fisierul PDF cu care ati generat D 112 pentru ianuarie, dupa care dati paste intr-un alt folder. Deschideti PDF-ul copiat in noul folder cu Adobe Reader, setati corect luna curenta in prima pagina, adica 02.2011 – modificati numarul de zile la salariati, dati completare automata apasand butonul „ADAUGA/ACTUALIZEAZA CREANTE” si apoi Validare, iar totul va fii corect. Am probat si merge.

ALTE ARTICOLE UTILE:

– Adresele ghişeelor finanţelor publice unde se pot depune D 112 – CLICK AICI
– Ghid depunere electronica a “Declaratiei 112″ – oficial ANAF – CLICK AICI
LINK VALIDARE STARE DECLARATIE 112 – DEPUSA LA GHISEUCLICK AICI
– Declaratia 112 – instructiuni de completare valabile 2011 (Anexa nr. 7) – click aici
– Pentru “Declaratia 112″ se poate depune si rectificativa la cea initiala depusa – click aici
– Obligatiile din Nomenclator (Anexa 2 a H.G. nr. 1397/2010) care se declara in Declaratia 112 si modul de calcul al acestora – click aici
– Declararea in D 112 a impozitului pe veniturile din salarii datorat de salariatii care isi desfsaoara activitatea la sediile secundare inregistrate fiscal – click aici
– Cine are obligatia depunerii formularului 112 (Declaratia unica 112) ? – click aici


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura