AcasăDeclaratia 112Declaratia 112 - posibilitate verificare stare declaratie depusa

Declaratia 112 – posibilitate verificare stare declaratie depusa

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a pus la dispozitie un link special unde se poate vizualiza starea D 112, atat pentru declaratiile depuse online cat si pentru declaratiile depuse la ghiseu, fiind necesare doar CUI-ul societatii si indexul de incarcare (pentru cele depuse online) sau numarul de inregistrare (pentru cele depuse la ghiseu).

Pentru vizualizarea stării declaraţiei depuse, accesati link-ul – http://www.anaf.ro/StareD112/

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

NU UITATI SI DE URMATOARELE ARTICOLE:

– Colectie de intrebari si raspunsuri oficiale pe tema D 112 – click aici
– Obligatiile din Nomenclator (Anexa 2 a H.G. nr. 1397/2010) care se declara in Declaratia 112 si modul de calcul al acestora – click aici
– Cine are obligatia depunerii formularului 112 (Declaratia unica 112) ? – click aici
– Declararea in D 112 a impozitului pe veniturile din salarii datorat de salariatii care isi desfsaoara activitatea la sediile secundare inregistrate fiscal – click aici
– Cum se completeaza Declaratia unica 112 (valabil incepand cu ianuarie 2011) – click aici

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

16 COMENTARII

  1. Error 500: javax.servlet.jsp.JspException: Cannot create rewrite URL: java.net.MalformedURLException: Cannot retrieve ActionForward named Welcome. Acesta este raspunsul pe care il primesc atunci cand vreau sa verific depunerea declaratiei 112. Stie cineva sa imi spuna despre ce este vorba. Declaratiile le-am depus, am primit numarul de inregistrare dar, cand sa intru sa verific nu pot. Poate cineva sa ma lamureasca? Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!