ATENTIE – maine 15.02.2011, termen limita pentru depunerea declaratiei inventar la Casa de Sanatate

8
247

Avand in vedere ca maine este termenul limita pentru depunerea – Declaratiei-Inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflate in sold la 31 decembrie 2010 si neachitate pana la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetului Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate – la Casa de Sanatate, am considerat ca ar fi utila o recapitulare pentru cei mai noi pe blog.

In primul rand, trebuie sa stiti ca exista o aplicatie pentru generarea declaratiei, pusa la dispozitie de CAS Bihor, si pe care o puteti lua de aici – CLICK PE LINK.

PENTRU CEI CARE NU SE DESCURCA CU APLICATIA, MODEL PENTRU DECLARATIE INVENTAR GASITI – AICI (EXCEL ELABORAT) – AICI (EXCEL) SI AICI (WORD)

IN ALTA ORDINE DE IDEI – trebuie sa stiti ca declaratia-inventar la casele de asigurări sociale de sănătate nu se mai depune cu Certificat de Atestare Fiscalalink detalii , dar si faptul ca declaratia inventar pentru Casa de Sanatate se depune si pe zero – comunicat 08.02.2011link .

BAFTA SI SUCCES LA COMPLETAREA EI.

Articolul precedentCine depune „Declaratia 100” incepand cu 01.01.2011 (info util)
Articolul următorLivrari de bunuri/prestari de servicii realizate ocazional (info plata TVA)

8 COMENTARII

  1. Multumim foarte mult pentru tot ce faceti pentru noi, contribuabilii de a ne tine la curent, in timp util cu toate drepturile si obligatiile fiscale ale noastre!

  2. la 31.01 am avut de plata 41 lei pt. luna decembrie i-am achitat in 04.02,am completat in declaratia inventar 41 la 2010 sa mentionez undeva ca s-a achitat?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.