Model declaratie de depus la CAS – pentru persoanele fizice care realizeaza venituri de natura profesionala

6
299

Va punem la dispozitie modelul de declaratie ce trebuie depus la CAS judetene – privind asigurarea în sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale a persoanelor fizice care realizează venituri de natură profesională, altele decât cele salariale, pentru care se datorează contribuţia individuală de asigurări sociale, conform art. III din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 58/2010 – text integral – pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi alte măsuri financiar-fiscale.

Declaratia este in format MS Word. Speram sa va fie de folos, ca si modelul declaratiei ce trebuie depusa de cei cu venituri profesionale catre AJOFM, pe care o gasiti aicilink.

ALTE ARTICOLE PE SUBIECT:
– Veniturile de natura profesionala – cum se impoziteaza din august 2010 (oficial) – LINK
– Consideratiile noastre pe problematica OUG 58/2010 – LINK
– Hotărârea Guvernului nr. 791/2010 – LINK

MODELUL DE DECLARATIE IL GASITI PE FORUM – CLICK AICI

via membri – http://finance.groups.yahoo.com/group/contacafe_club/

Articolul precedentAplicatia pentru declaratiile catre AFM a ajuns la versiunea 1.5
Articolul următorModel declaratie pentru Casa de Pensii – pentru cei care realizeaza venituri profesionale

6 COMENTARII

  1. […] Model declaratie de depus la CAS – pentru persoanele fizice care realizeaza venituri de natura… Fri Aug 20, 2010 14:06 pm Va punem la dispozitie modelul de declaratie ce trebuie depus la CAS judetene – privind asigurarea în sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale a persoanelor fizice care realizează venituri de natură profesională, altele decât cele salariale, pentru care se datorează contribuţia individuală de asigurări sociale, conform art. III din Ordonanţa de […] […]

  2. @Mircea SCALAT – bune intrebari, dar inteleg ca ele trebuie depuse, idiferent de baza legislativa, ca… asa e la noi 🙂

  3. Speta: Sunt salariat si am un Birou de Arhitectura ,ce declaratii trebuie sa depun pentru veniturile aferente Biroului de Arhitectura?
    De la Casa de Asigurari de Sanatate am primit notificare dar ce fac cu AJOFM SI CNPAS ?
    Multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.