Aplicatia pentru declaratiile catre AFM a ajuns la versiunea 1.5

10
364

AFM – Declaraţii – adica aplicaţia de întocmire a declaraţiior privind obligaţiile de plată către Fondul pentru mediu pentru perioada ianuarie 2006 – septembrie 2010 – a ajund la versiunea 1.5. Motivele actualizarii aplicatiei au fost:

– Au fost implementate modificarile legislative prevazute de Legea nr. 167/2010.
– Progamul nu mai permite imprimarea declaratiilor cu date care nu pot fi reprezentate in codul de bare (de exemplu, CUI mai lung de 13 caractere) sau care contin caractere non-numerice in CUI.
– Pe declaratie se tipareste versiunea aplicatiei informatice utilizate.

Pentru a descarca noua aplicatie – click aici

10 COMENTARII

  1. […] Aplicatia pentru declaratiile catre AFM a ajuns la versiunea 1.5 Fri Aug 20, 2010 11:42 am AFM – Declaraţii – adica aplicaţia de întocmire a declaraţiior privind obligaţiile de plată către Fondul pentru mediu pentru perioada ianuarie 2006 – septembrie 2010 – a ajund la versiunea 1.5. Motivele actualizarii aplicatiei au fost: – Au fost implementate modificarile legislative prevazute de Legea nr. 167/2010. – Progamul nu mai permite imprimarea declaratiilor cu […] […]

  2. Buna ziua!

    O societate ce avea cod valid de tva, atunci cand este verificata nu ma apare cu acest cod valid.Ce a genera situtatia si ce se poate face?
    Va multumesc!

  3. Cu siguranta societatea nu s-a inregistrat in ROI.

    Persoanele care nu figureaza in Registrul operatorilor intracomunitari nu au un cod valabil de TVA pentru operatiuni intracomunitare, chiar daca acestea sunt inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 sau 153 1 (alin. (14)).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.