Atentie mare cu depunerea documentului – „Adresa adaos comercial practicat”

0
496

De cateva zile, mai exact incepand cu 01.01.2009, am vazut multe discutii pe grupurile de contabilitate despre necesitatea depunerii documentului „Adresa adaos comercial practicat” la AFP din localitatea unde isi are sediul o societate comerciala. Aceast lucru ar fi necesar ca urmare a republicarii Legii 12/1990, republicata in Monitorul Oficial 291/05.05.2009.
O parte din membrii grupurilor au afirmat ca la ei in localitate adresa a fost primita fara nici o problema, iar altii au spus ca au intrebat la AFP si de acolo li s-a comunicat ca aceasta adresa ar trebui depusa numai de firmele aflate la inceputul activitatii. In alt loc am vazut o discutie potrivit careia ar trebui ca o SC sa depuna adresa si la Primarie.
Se pare ca termenul pentru depunerea adresei ar fi fost 01.06.2009, dar am inteles ca s-ar fi prelungit pana maine 05.06.2009. Nu stiu care este situatia exacta la fiecare in parte, dar eu va spun ca deja am facut adresele si o sa le duc la AFP, asa ca, pentru orice eventualitate mergeti si voi.
Iata mai jos si modelul dupa care m-am axat.

Pentru model „Adresa adaos comercial practicat”click aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.