AcasăTVA - modificari si noutatiOPANAF 1166/2009 - model si continut formular 300 (Decont TVA)

OPANAF 1166/2009 – model si continut formular 300 (Decont TVA)

In Monitorul Oficial nr. 370 din 2 iunie 2009 a fost publicat – Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1166/2009 privind modificarea şi completarea OPANAF 1746/2008 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului 300 „Decont de taxă pe valoarea adăugată”, iar link-ul catre actul normativ integral il aveti mai jos.

Link document (format .pdf) – click aici


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

4 COMENTARII

  1. As dori sa fac si eu o completare. Ar trebui atasat si un link spre descarcarea programelor de pe ministerul de finante

  2. As dori sa stiu care este legatura intre data intocmirii NIR ( nota interna de receptie ) si data facturii, la efectuarea decontului de TVA. La mine la servici este o adresa interna prin care nu se accepta depunerea facturii decat in luna in care a fost emisa ( ei spun ca cei de la finante creaza probleme la decontul de TVA daca factura este intr-o luna si NIR-ul este in luna urmatoare ). Ce fac in cazul in care este emisa o factura pe 30 ale lunii, zi care poate fi vineri si eu primesc marfa luni sau marti ( si atunci eu intocmesc NIR-ul pe data de 03 ale lunii urmatoare, ca asa este in calendar ) ? Unde este reglementat acest lucru?
    Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura