AcasăReglementari contabileOFICIAL 2020 (ANAF) - care este termenul de depunere a contestației formulată...

OFICIAL 2020 (ANAF) – care este termenul de depunere a contestației formulată împotriva unui act administrativ fiscal?

Intrebare – Care este termenul de depunere a contestatției formulată împotriva unui act administrativ fiscal ?

Raspuns

Conform Codului de procedură fiscală, contestația se depune în termen de 45 de zile de la data comunicării actului administrativ fiscal, sub sancțiunea decăderii.

Dacă actul administrativ fiscal nu conține informații cu privire la posibilitatea de a fi contestat, termenul de depunere a contestației și organul fiscal la care se depune contestația, contestația poate fi depusă în termen de 3 luni de la data comunicării actului administrativ fiscal, la organul fiscal emitent al actului administrativ atacat.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Baza legala – Legea nr 207 / 2015 articolul 270 alin.(1), alin.(4)

Speta publicata la data 15.06.2020

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Intrebare - Care este termenul de depunere a contestatției formulată împotriva unui act administrativ fiscal ? Raspuns Conform Codului de procedură fiscală, contestația se depune în termen de 45 de zile de la data comunicării actului administrativ fiscal, sub sancțiunea decăderii. Dacă actul administrativ fiscal nu conține...OFICIAL 2020 (ANAF) - care este termenul de depunere a contestației formulată împotriva unui act administrativ fiscal?
error: Conținutul este protejat !!