AcasăFormulare contabileNotificare către Trezorerie - prin care firma optează pentru modalitatea de primire...

Notificare către Trezorerie – prin care firma optează pentru modalitatea de primire pe hârtie a extraselor de cont (model)

Dupa cum stiti, inca de ieri ne da batai de cap, Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 2425 din 26 iunie 2019 – DETALII UTILE AICI SI AICI – pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 146/2002 privind formarea şi utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului, aprobată cu modificări prin Legea nr. 201/2003, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.235/2003 (publicat in Monitorul Oficial nr. 548 din 3 iulie 2019).

Avand in vedere ca multi colegi nu doresc sa faca SPV al fiecare firma, ne-am gandit sa va supunem atentiei un model de notificare, prin care firma isi exprima dezacordul cu privire la accesul in SPV – pentru vizualizarea şi descărcarea extraselor de cont în format electronic. Va informam ca aceasta este in conforma cu prevederile ordinului mentionat mai sus – punctul 20, subpunctul 20.2, alin. (2).

PENTRU A DESCARCA MODEL NOTIFICARE TREZORERIE (PENTRU PRIMIREA EXTRASELOR DE CONT DOAR PE HARTIE) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

39 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti, inca de ieri ne da batai de cap, Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 2425 din 26 iunie 2019 - DETALII UTILE AICI SI AICI - pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr....Notificare către Trezorerie - prin care firma optează pentru modalitatea de primire pe hârtie a extraselor de cont (model)
error: Conținutul este protejat !!