Declarația Unică (speță oficială ANAF) – venituri din activități independente impuse în sistem real (2019)

23
1698

Va supunem atentiei un material oficial (10 pagini) – elaborat de DGRFP Brasov (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii informatiilor) – ce prezinta o speta utila cu privire la Depunerea Declarației Unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice pentru – venituri din activități independente impuse în sistem real – speta valabila in 2019.

Speram sa va fie de folos. Sursa info – CONTABILI PE FACEBOOK.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL OFICIAL (speta 2) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ATENTIE SI LA ARTICOLELE DE AICI (UTILE in 2019) – CU PRIVIRE LA DECLARATIA UNICA – CLICK AICI, DAR SI LA CELE DE MAI JOS:

Declarația Unică (speță oficială ANAF) – venituri din închiriere în lei și valută (cedarea folosinței bunurilor)CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Declaratii Anuale
Articolul precedentUtilizatorii caselor de marcat noi pot să renunțe la contractul de service cu distribuitorii sau unitățile autorizate/acreditate ?
Articolul următorImpozitul pe veniturile obținute din Romania de nerezidenți (vânzarea-cesionarea titlurilor de participare)

23 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.