Pașii necesari pentru înrolarea în Spațiul Privat Virtual – clip video oficial de la ANAF

3
1470

Pe pagina oficiala de Facebook a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a fost publicat azi un clip introductiv, cu privire la pașii necesari pentru înrolarea în Spațiul Privat Virtual. L-am preluat si noi – si il puteti vizualiza in continuare.

Speram sa va fie de folos. UTIL – GRUP FACEBOOK PENTRU CONTABILI CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
SPV
Articolul precedentCe depunem obligatoriu pentru bilanțul la 31.12.2018, dar și în plus – pe lângă formularele stabilite prin OMFP 10/2019 (info util)
Articolul următorObligațiile persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea în scop turistic a camerelor în locuințe personale (2019)
pasii-necesari-pentru-inrolarea-in-spatiul-privat-virtual-clip-video-oficial-de-la-anafPe pagina oficiala de Facebook a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a fost publicat azi un clip introductiv, cu privire la pașii necesari pentru înrolarea în Spațiul Privat Virtual. L-am preluat si noi - si il puteti vizualiza in continuare. Speram sa va fie de...

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.