Declarație pe propria răspundere pentru înregistrarea în scopuri de TVA – ANAF actualizează azi, din nou, PDF-ul inteligent

1
1141

Pe site-ul oficial al ANAF a fost actualizat (in 19.02.2019) PDF-ul inteligent necesar generarii – Declarației pe propria răspundere pentru înregistrarea în scopuri de TVA, potrivit art.316 alin. (1) lit. c) din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare.

Aceasta declaratie este reglementata de OPANAF nr. 167/30.01.2019text integral aici – si se foloseste, incepand cu data de 01.02.2019, la inregistrarea in scopuri de TVA.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE DECLARATIE – CLICK AICI

INFO OFICIAL – Eficientizarea procedurii înregistrare în scopuri de TVA – ce a adus nou OPANAF 167/2019click aici

UTIL – SINTEZA PASILOR DE URMAT O AVETI AICI (VALABILA SI DUPA APARITIA ORDINULUI)LINK. Pagina oficiala ANAF in acest sens – click aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Articolul precedentPrecizări 2019 de la ITM – pentru angajatorii care nu au parole pentru accesarea on-line a Portalului Inspecției Muncii (REGES)
Articolul următorAplicația AFM (fond mediu) – pentru perioada ianuarie 2019 – martie 2019 – a fost publicata pe site-ul oficial

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.