AcasăDeclaratii fiscaleAplicația AFM (fond mediu) - pentru perioada ianuarie 2019 - martie 2019...

Aplicația AFM (fond mediu) – pentru perioada ianuarie 2019 – martie 2019 – a fost publicata pe site-ul oficial

Pe site-ul sau oficial, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat aplicaţia pentru editarea declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, vers. 1.19 – ianuarie 2019, cu care puteţi întocmi şi tipări declaraţiile până la luna martie 2019 (inclusiv).

Aplicatia contine ultimele actualizari legislative. Pentru cei interesati, iata link-ul mai jos – cu precizarea ca functioneaza fara cod prelungire valabilitate.

UPDATE 2019 – aplicatia o gasiti aici – LINK

 Notă: pentru o mai mare siguranță a datelor, AFM vă roaga să faceți un back-up al bazei de date a aplicației de întocmire a declarațiilor versiunea 1.18 – inainte de parcurgerea pasilor de mai jos.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

În vederea întocmirii și imprimării Declarației privind obligațiile la Fondul pentru mediu, AFM va roaga să parcurgeți următorii pași:

– Închideți aplicația de întocmire a declarațiilor versiunea 1.18;
– Descărcați kit-ul de instalare al aplicației de întocmire a declarațiilor versiunea 1.19;
– Instalați aplicația de întocmire a declarațiilor versiunea 1.19 în același folder/director în care există instalată aplicația de întocmire a declarațiilor versiunea 1.18 (instalarea noii versiuni a aplicației peste versiunea anterioară a aplicației);
– Lansați aplicația de întocmire a declarațiilor versiunea 1.19 pentru a întocmi și tipări Declarația privind obligațiile la Fondul pentru mediu până la luna martie 2019 inclusiv;

Sursa (plus alte informatii)afm.ro

1 COMENTARIU

  1. Tipic romanesc. Astazi, 25 februarie 2019, ultima zi in care se pot depune declaratiile pentru luna ianuarie 2019, site-ul AFM nu functioneaza, iar la telefon nu raspunde nimeni. Luna aceasta, pana si asociatiile de preluare a responsabilitatii au avut intarzieri in generarea rapoartelor…d-asta am ajuns sa completez declaratii pe 25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Pe site-ul sau oficial, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat aplicaţia pentru editarea declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, vers. 1.19 - ianuarie 2019, cu care puteţi întocmi şi tipări declaraţiile până la luna martie 2019 (inclusiv). Aplicatia contine ultimele actualizari legislative. Pentru...Aplicația AFM (fond mediu) - pentru perioada ianuarie 2019 - martie 2019 - a fost publicata pe site-ul oficial
error: Conținutul este protejat !!